Utilizator anonim
Creaza cont nou

Comoara templierilor. Pe urmele unor bogatii ascunse

comoara-templierilor-pe-urmele-unor-bogatii-ascunse
indisponibil momentan

Comoara templierilor. Pe urmele unor bogatii ascunse


Autor: Franjo Terhart
Colectie: Enigmele istoriei
ISBN: 973-642-069-8
Pagini: 160
Traducator: Magda Petculescu
Pret:
0 RON

Produs epuizat


Descriere:

Comoara templierilor. Pe urmele unor bogatii ascunse; Franjo Terhart; traducator Magda Petculescu; format 13/20 cm; 


Chiar de la desfiintarea, in 1311, a Ordinului Cavalerilor Templieri si insusirea de catre regele Frantei, Filip al IV-lea, ''cel frumos'', a unei insemnate parti a bogatiilor lor, s-a nascut si s-a amplificat in timp legenda existentei tainuite a unor averi inimaginabile (materiale si spirituale) ale cavalerilor, care si-ar astepta descoperitorii.
   Timp de sapte secole, mintile infierbantate le-au cautat cu staruinta in Europa si America, unde se presupune, intre altele, ca ar fi fost transportate.
   Infatisand intreaga istorie a acestor tatonari, autorul cartii - castigat el insusi de ideea samburelui real al legendei - incearca sa identifice posibilul loc ascuns al comorii, pornind, nu atat de la discutabilele documente invocate pana acum, cat de la mesajele ezoterice descifrate personal in incinta si in  preajma diverselor monumente sacre medievale. Cautarea comorii se transforma, astfel, intr-o captivanta incursiune in istoria secreta a doctrinei si ritualurilor Templierilor, intr-o  captivanta incursiune in istoria secreta a doctrinei si ritualurilor Templierilor, intr-o modalitate de revelare a unei stravechi mosteniri spirituale.
Noi aparitii