• 0 Items - 0,00 lei
    • No products in the cart.

Politica De Confidentialitate

Politică de confidențialitate
 

Acest document cuprinde informațiile despre datele personale colectate de Saeculum I.O. în calitate de Operator al datelor personale pe care tu (în calitate de Persoană Vizată) ni le furnizezi, pentru activitatea de comerț electronic prin intermediul site-ului saeculum.ro.

1. Ce informații colectăm

Activitățile de colectare și procesare a datelor sunt guvernate de Politica de Protecție a Datelor.

Saeculum I.O. colectează următoarele informații pe care utilizatorul le furnizeaza atunci cand plaseaza o comanda sau lasa o recenzie la un produs:

Numele si prenumele, adrese, numarul de telefon, adresa de email, adresa IP.

2. De ce avem nevoie de aceste date

Avem nevoie de aceste date pentru a va furniza urmatoarele servicii:

  • Numele, prenumele, adresa si numarul de telefon pentru a factura si livra produsele si serviciile comandate de dumneavoastra. Livrarea se poate face prin mijloace proprii sau prin companii de curierat avizate de noi.
  • Adresa de email si numarul de telefon pentru a va tine la curent cu statusul comenzii dumneavoastra.

3. Ce facem cu aceste informații

Dupa caz, datele dumneavoastra personale pot fi impartasite cu anumiti furnizori agreati (curier rapid, servicii postale, servicii folosite de saeculum.ro  in vederea efectuarii operatiunilor de livrare, plata, procesare a comenzii, scopuri comerciale si de marketing, etc).

Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
(b) protejeaza drepturile companiei saeculum.ro
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

4. Cât timp le păstrăm

Toate datele personale deținute de noi vor fi păstrate pe o perioada nedefinita sau pana la cererea utilizatorului de a le sterge.

5. Care sunt drepturile tale?

Dacă în orice moment participantul consideră că orice date personale pe care Saeculum I.O. le deține sunt incorecte sau incomplete, acesta are posibilitatea de a cere să vadă aceste informații, să le corecteze sau să fie șterse. Pentru aceasta te rugăm să ne contactezi.

În cazul în care doriți să formulați o plângere asupra modului în care au fost administrate datele personale, vă rugăm să ne contactați prin email la saeculum@yahoo.com. O persoană responsabilă va investiga plângerea și va lua legătura cu dvs pentru a rezolva problema semnalată.

Dacă considerați în continuare că datele personale nu au fost administrate corect conform reglementărilor, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și puteți formula o plângere către aceasta.